Ruitertraining

Uniek oefenprogramma gericht op jonge ruiters met een specifieke hulpvraag

Wat is Fysio van der Linden Ruitertraining?
Een compleet oefenprogramma gericht op jouw hulpvraag op het gebied van paard- of ponyrijden. Deze unieke combinatie van kinderfysiotherapie/kinderbekkenfysiotherapie, flexchairtraining/conditietraining flexibiliteit en stabiliteit en motorplanning is speciaal gericht op kinderen en jongvolwassenen. Kinderen en jongvolwassenen zijn geen volwassenen en vragen om specifieke kennis en aanpak. Dankzij jarenlange ervaring als kinderfysiotherapeut en veel kennis van paarden en paardrijden is dit oefenprogramma leeftijdsspecifiek te maken. Fysio van der Linden Ruitertraining is de enige plek in Nederland waar kinderen kunnen trainen op eigen niveau.

Voor wie?
Dit oefenprogramma is gericht op ervaren ruiters van 6 tot 18 jaar met een hulpvraag op gebied van paard- of ponyrijden. Enkele voorbeelden van hulpvragen worden onderaan deze pagina benoemd. Ben jij dus een serieuze ruiter en wil je je prestaties tot een hoger niveau brengen?

Kijk dan op ruitertrainingvoordejongeruiter.nl
Op deze website vind je uitgebreidere informatie over ons oefenprogramma. Fysio van der Linden - Ruitertraining is onderdeel van Fysio van der Linden en zowel kinderen als ouders krijgen dezelfde professionele en vertrouwde begeleiding en informatie.

Voorbeelden van hulpvragen:

Britt van de Panne:
"Het springen van mijn wissels lukt niet na een aantal keer. Mijn linker been krijg ik niet naar voren."

Amber Wijland:
"Ik wil stiller zitten en ik heb pijn in mijn knie."

Sanne van der Pols:
"Ik wil meer zitten in mijn zadel."